Categories
Propuestas

economia

Per a la FE CCOO PV, el resultat final de 2013 és de 140.479,13 €. En el Pressupost d’aqueix any havíem previst un resultat positiu de 67.260,74 €, però ho hem superat àmpliament. Cal tenir en compte dos elements:

– Que la Federació estatal de CCOO d’ensenyament ens va ingressar 74.189,85 €, bàsicament per la liquidació de la revista “Treballadors/es de l’ensenyament“, ingrés amb el qual no explicàvem en principi. – Que intentem comptar amb un fons de reserva per a l’any 2014, que per ser any electoral suposa majors despeses.

 

– L’any 2013 vam tenir un balanç positiu de 140.479,13 €. – Tots els nostres ingressos provenen de les quotes. – Pràcticament la totalitat de les despeses es dediquen al servei i atenció de l’afiliació, directa o indirectament (manteniment dels locals, atenció telefònica, visites als centres, despeses d’impremta, enviaments en paper….) – En 2013, hi ha un capítol important dedicat a mobilitzacions: cartells, autobusos, pancartes, samarretes, falques publicitàries en la ràdio, lloguer de megafonia, etc. – Els permanents sindicals no perceben en cap cas cap complement salarial.

Llig el balanç econòmic de la FE CCOO PV de l’any 2013.

També te pot interessar:

 

ingressos i despeses dels comptes de CCOO PV
ingressos i despeses dels comptes de CCOO PV